• Bruk bedriftens profil og farger på sokkene
  • Gi bort sokker med budskap
  • Velg eget design
  • Gi ansatte sokker med firmaets profil

Vi leverer de fleste typer sokker med logo. Logoen blir vevd inn i materialet så her er mulighetene mange når det kommer til design av din sokk. Produksjonen har få begrensninger og du kan sette logo nøyaktig der du vil. Du kan også prøve vårt designprogram som gir et begrenset bilde vedr design og logoplassering. Dette er kun ment som en indikasjon og visualisering av ulike farger opp mot din logo. Du kan i prinsippet designe din sokk nøyaktig slik du ønsker.

Kontakt oss så skal vi sammen gjøre en gjennomgang av ditt ønske og behov.

Produkter

Giveaway og promotering

Sokker er noe vi alle bruker i forskjellige anledninger, så og si hver dag. Derfor er sokker med logo den perfekte  strøartikkel til neste messe eller arrangement. Det er både en nyttig og mer bærekraftig løsning enn små plastduppeditter som aldri brukes. Sokker kommer i mange miljøvennlige materialer som økologisk bomull, ull, resirkulerte materialer eller bambus. Sokkene produseres med farger og design etter deres ønske.

Sport og fritid

Sokker som passer til aktiviteter som løping og sykling. Sokker som passer til tur og langrenn! Kompresjon for økt blodsirkulasjon og ytelse!Perfekt for golf! Perfekt for fotball, handball, innebandy og andre lagidretter!

Business eller arbeid

Uansett om du jobber ute eller inne kan vi levere sokker med logo som passer for ditt bruk. Vi leverer pene forretningssokker med diskret logo eller sokker som er mer tilpasset industri, bygg og anlegg. Her er det ulike behov vedr slitestyrke, ventilasjonsevne, vask ol. Vi tar hensyn til fottøy som vernesko, slagstøvler, sandaler osv. Maksimal comfort for brukeren er viktig. Varme føtter gir lavere sykefravær.

Antall og levering

Vi leverer alle volum, men du får best pris når antallet er 300 par. En av våre fordeler er kortreist produksjon. En normal produksjon leveres 3-4 uker etter godkjent korrektur. Større produksjon fra Østen avtales enkeltvis. Strømpene leveres parviss. Vi kan lage emballering etter ønske. I tillegg til at logo veves inn i selve strømpen kan vi også levere strømpene i en emballering der det er god plass til å fremme et budskap.

Materiale og størrelser

Materiale

Forskjellige materiale har forskjellige egnskaper, som kan tilpasses ditt formål. Logosokken leverer sokker i den råvaren som egner seg best i hvert enkelt tilfelle; organisk eller tradisjonell bomull, merinoull, kashmirull, bambus eller silke. I tillegg leverer vi råvare fra bla disse: drirelease®, dryarn®, Cocona®, Coolmax®, X-static®, ThermooCoolTM, Thermolite®, Meryl®Skinlife, Outlast®, Isolwool®, Bamboo.

Størrelser

En varm ullsokk kan leveres i 2 størrelser til dame og 2 størrelser til herre. For eksempel: Dame 35/37 og 38/40 og Herre 40/42 og 43/45. En teknisk sportssokk derimot bør produseres i kortere intervaller som evt Dame 35/36, 37/38, 38/40 og 41/42